Skip to main content

Denne informasjonskapsel (cookie) policyen forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på nettstedet. Ved å bruke Nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med denne policyen.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din eller enheten din når du besøker et nettsted. Disse filene inneholder ofte en unik identifikator som gjør det mulig for nettstedet å gjenkjenne din nettleser når du besøker nettstedet på nytt.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for følgende formål:

  • Essensielle informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at Nettstedet skal fungere ordentlig. De lar deg navigere på nettstedet og bruke dets funksjoner.
  • Analytiske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene lar oss analysere hvordan besøkende bruker Nettstedet, slik at vi kan forbedre ytelsen og brukeropplevelsen.
  • Funksjonsinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene brukes til å huske valg du har gjort og tilpasse Nettstedet i samsvar med dine preferanser.

Administrasjon av informasjonskapsler

Du kan kontrollere og administrere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan noen funksjoner på Nettstedet muligens ikke fungere som forventet.

Tredjeparts informasjonskapsler

Vi kan tillate tredjeparts tjenesteleverandører å plassere informasjonskapsler på Nettstedet for å utføre tjenester på våre vegne, for eksempel analyse av nettstedstrafikk. Disse informasjonskapslene er underlagt tredjeparts personvernerklæringer og er ikke under vår kontroll.

Endringer i cookie-policyen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne informasjonskapsel-policyen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på Nettstedet.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår informasjonskapsel-policy, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjonen din].

Sist oppdatert: 27.02.2024

Denne informasjonskapsel-policyen ble sist oppdatert på nevnte dato, og gjelder for all bruk av Nettstedet.