Skip to main content

Vilkår og betingelser for bruk av https://hardemottak.com

Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye før du bruker nettstedet. Ved å bruke Nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, vennligst ikke bruk Nettstedet.

Intellektuell eiendom

Alt innhold på Nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til tekst, bilder, logoer, grafikk, lyd- og videoklipp, er vår eiendom og er beskyttet av opphavsrett og andre lover om immateriell eiendom.

Begrensninger

Du må ikke:

  • Kopiere, distribuere eller på annen måte bruke innhold fra Nettstedet uten vår tillatelse.
  • Bruke Nettstedet på en måte som er ulovlig eller krenker andres rettigheter.
  • Forsøke å skade, deaktivere eller på annen måte forstyrre Nettstedets sikkerhet eller funksjon.

Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet tilbys “som det er” og “som tilgjengelig” uten garantier av noe slag, verken uttrykt eller underforstått. Vi påtar oss ikke ansvar for feil, unøyaktigheter eller mangler i innholdet på Nettstedet.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som ikke er under vår kontroll. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på slike nettsteder, og inkluderingen av en lenke innebærer ikke godkjenning av nettstedet eller dets innhold.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på Nettstedet. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter slike endringer utgjør din aksept av de reviderte vilkårene.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjonen din].

Sist oppdatert: 27.02.2024

Disse vilkårene og betingelsene ble sist oppdatert på 15.02.2024 og gjelder for all bruk av Nettstedet