Skip to main content

Jubileumsgave til LSK Unified blir det også!

Hva husker du best fra det store derbyvorspielet vårt i 2023? Vi er ganske sikre på at det nok var de nydelige sperrebåndene som draperte veteranbilen vi fikk kjørt inn for anledningen.

Det må det jo ha vært!

broken image

De fikk vi låne av AJ Produkter – som allerede er en støttespiller for LSK og en rekke andre idrettslag og organisasjoner rundt omkring på Romerike og andre steder i verden. Det er nemlig slik at AJ Produkter sin svenske grunnlegger Anders Johansson alltid har hatt et stort engasjement for ishockey og den gode idrettsånden videreføres i beste evne gjennom det norske hovedkontoret på Kløfta.

Så da vi leverte tilbake de flotte stolpene og båndene, tok vi mot til oss og spurte om AJ Produkter også kunne tenke seg å bli en del av Harde Mottak sin omfattende og hurtigvoksende sponsorpool. Vi kan ha funnet på å love dem at alle våre andre sponsorer garantert ville gjøre alle sine fremtidige innkjøp fra AJ Produkter. For det synes vi jo oppriktig at alle bedrifter burde gjøre! Samtalen penset raskt videre på AJ Produkter og Harde Mottaks felles kjærlighet for retroinspirerte logoer og gode stoler. Det ble rett og slett match!

Vi anbefaler nettbutikken deres som er Norges største for innredning og utstyr til arbeidsplassen.

Vi er derfor svært glade for å annonsere at AJ Produkter har takket ja til å støtte podkasten vår i 2024 og som aller første punkt i samarbeidsavtalen ble vi enige om å donere 10.000 kroner i bursdagsgave til LSK Unified, som har 25-års jubileum i år.

Tusen takk til AJ Produkter. Vi gleder oss til å både øke komforten i studioene og få til bedre lyddemping. Det bør jo bidra til at samtalene i podkasten også blir bedre.

broken image
Podkast

Episode 97: Inn med kula

Trym HognerTrym Hogner07/08/2022

Leave a Reply