Skip to main content

I årtier fremover kommer Ola og Kari Kanari til å snakke om den gangen Geir Bakke dolka hele gjengen i ryggen for å mer enn doble lønna si hos erkerivalen. Eller det er jo egentlig ikke sviket som blir hovedhistorien. Ufattelig nok. Snakkisen vil i evig tid være det at han klarte kunststykket å dra med seg hele skiten ned i OBOS! Når jeg nå skriver- og tenker på dette flere måneder senere så fylles jeg av glede og skadefryd. Tenk at det skjedde!

Men selv om fotballen altså fremdeles kan by på enorme oppturer, så er det heller ikke til å stikke under ( ) stol at trioen i Harde Mottak er nostalgikere som gjerne synes at alt var bedre før i tida. Tilbakeblikk og minner om en epoke der langskudd og stupheadinger avgjorde kamper – helt uten at VAR kunne blande seg inn. De ligger der som søte minner.

Med Geir Bakkes episke nedrykk, nytt trenerteam (les prosjekt) og at podkasten vår faktisk fyller fem år, føltes tida moden for et nytt og oppdatert uttrykk. Eller, nytt er muligens ikke det rette ordet, for det vi egentlig ønsket oss var en slags 90-tallsaktig versjon av maskoten vår som kan minne om den tida et VM i fotball var like vakkert som disse søte minnene våre innbiller oss.

Til å gjøre denne jobben var det selvsagt helt uaktuelt å generere noe sjelløst AI-ræl. Det er jo kunstens svar på VAR. I stedet fant vi en eminent illustratør i Argentina som skjønte konseptet vårt og leverte vår nye visuelle identitet. For første gang i Mottakets historie smiler maskoten – naturligvis i skadefryd over andres misære.

Sammen med vår freske identitet, lanserer vi også ny nettside og ny merch 22.03.24. Vi vil i den anledning sende en enorm takk til følgende:

Gonazalo Santos, illustratør.

https://www.behance.net/ghostnationstudio | https://www.instagram.com/coloredbysantos/

Thomas Mengkroken, TME Media
https://tme-media.no

Kristian G Myhre, fotograf
https://www.instagram.com/kgmyhrephoto/

Leave a Reply