Skip to main content

Tida flyr når man har det moro! Siden vi gikk på lufta for første gang 2. april i det djevelens år 2019, har det aller morsomste vært alle samlingene, eller “live” som det heter på podkast-lingo.

Den aller første samlinga var på Martins og den skjedde umiddelbart etter at vi hadde blitt knust på Åråsen av Stabæk. Ingen på jobb på Martins den kvelden hadde fått med seg at vi hadde invitert 120 gjester og Bjørn Helge Riise til scenen deres, men det taklet de på strak arm og så vidt vi kan huske ble det hele en artig seanse. Det er mulig det ble avsluttet noe brått, men det ansvaret må i så fall tildeles en jegermester fra landet som ga oss Rösler, Reitmaier, Döpker, currywurst og mye annet snadder.

Så kom som kjent nedrykk og pandemi og dermed blei liksom live(t) satt litt på vent. Helt frem til Mottaksmarsjen i juni 2021. Det var fremdeles massevis av forvirrende begrensninger, men å gå utendørs var lovlig, så vi satte opp en rebus og Tassen Bar & Bistro bød på pølser. Nesten 100 gærninger møtte opp for å gå Nebbenrunden, før en  kamp mange av den sannsynligvis ikke fikk lov til å komme på. En kamp som må sies å ha vært en av de mest magiske på Åråsen det siste tiåret. Eller kanskje tilogmed siden tusenårsskiftet?

Seier over Rosenborg.

Åsen.

Helland.

Fugla var gjenreist.

Så kom etterhvert verden litt på stell og vi har hatt flere alle tiders samlinger både med Martins og Lille som medarrangør. Ikke minst har vi hatt flere minnerike kvelder på Republic. Den kanskje aller fineste av dem var da Gjermund Åsen gjestet Kanarikafeen og vi gjennomførte en fantastisk pengeinnsamling for Barnekreftforeningen.

Men i form av galskap og grandiositet (ikke egentlig et ord) så har Folkets Hus bydd på de heftigste kveldene våre. Så selv om Geir Bakke ikke ville ha VIF i Eliteserien i 2024 bestemte vi oss likevel for at vi ville ha én skikkelig hurra på Folkets Hus. Den blir før Rosenborg. Litt som med Mottaksmarsjen.

Så det skal vi altså. I september. Og det ønsker vi at du også skal. Fordi vi håper jo at alle disse samlingene har betydd litt gjennom en tid der vi også skulle oppleve noe mye verre enn nedrykk og pandemi. Nemlig innføringen av VAR.

Dette kan vi fortelle…

I år, som i fjor, blir det våre gode venner i Republic som tar seg av baren og de har også lovet å rigge til et skikkelig nachspiel. Ta fri fredag! Matservering skal vi selvsagt også sørge for.

Som alltid blir det en del overraskelser og tilfeldigheter, men det vi kan gå ut med nå er at Ketil Stokkan kommer innom og at vi har lyst til å benytte anledningen til å igjen trekke frem Barnekreftforeningen på ulike vis. Sjekk vår innsamlingsaksjon her:

VIP-bord på Harde Mottaks Klassiker-vorspiel (google.com)

Mottakets lille vorspiel-innsamling | Barnekreftforeningen

Og så blir det nok litt hyllest til trøndersk kultur. Vi liker jo veldig mye derfra, unntatt Rosenborg! Plakaten er forresten tegnet av Øyvind fra Sveen & Emberland (Sleivdal/ Fuglagutter) og kanskje klarer nettopp du å gjette hvem den hemmelige trønderske gjesten er? Hvis du dekrypterer plakaten da.

Så håper vi at dere alle kan tilgi at prisen er økt med over en hundrelapp fra i fjor. Dette er et gigantisk rigg for amatører som oss, og mye skal på plass.

Vel møtt og takk for tilliten.

Billetter i salg her fra 12.07 kl. 10:00

Blogg

Før kampen: Sandefjord

Mikael KinnestadMikael Kinnestad21/04/2024
Blogg

Utkikksposten | Desember

Mikael KinnestadMikael Kinnestad07/01/2024

Leave a Reply