Skip to main content

Da vi startet Harde Mottak for fem år siden så tenkte vi at lytterne – hvis det skulle bli noen –fortjente skikkelig god lydkvalitet. Så fikk det heller være at samtalene og formidlinga ikke var all verden, god lyd skulle vi ha! For å løse dette laget vi en avtale med et profesjonelt podkast-studio i Tigerstaden (for der bodde all vi tre) og betalte leia av egen lomme. Det vil si, planen var å betale leie via inntekter fra salg av t-skjorter, men da det første designet var klart hadde vi dedikert hele trykket til katten Kjell-Berit, og det ga ikke all verden med klingende mynt i kassa. Hadde vi vært smarte så hadde vi nok heller tegnet noe der det sto «Lillestrøm» eller «føkk VAR» eller noe annet som selger.

broken image

De som derimot er smarte er gjengen i IT-konsulenthuset Cloudberries, og det er nok en slags forutsetning for å bli skikkelig dyktige på innovasjonsprosesser og teknologi. I tillegg til å styre en gjeng med glupinger så har selskapets administrerende direktør og gründer, Øyvind Thoresen, også et enormt hjerte for Sportsklubben og hele miljøet rundt. Han tilbød derfor at Cloudberries kunne sponse podkastens studioleie.

Et par år gikk, og Trym og Lars bytta ut tigerstad- med flisby, mens Patrick av årsaker ingen helt forstod satte kursen i retning Follo. Kan det være at de har større Maxbo-forretninger der nede? Vi aner ikke, vi får kanskje be Cloudberries-teamet utvikle et slags digitalt kart over hvor i landet man har mest areal byggevareforretning målt mot antall innbyggere? Det ble en digresjon og dem har vi egentlig ikke plass til, så la oss heller fortsette fortellingen om studioleie. Harde Mottak flytta etter hvert også til Lillestrøm, som seg hør og bør, og da ble Øyvind Thoresen igjen med i gjenget – denne gangen som en av partnerne i Mottaket Media. Tenk at det faktisk er et eget lite selskap med ekte partnere! Det høres jo proft ut? Proft nok til at vi har bygget opp en sponsorpool med ambisjoner om å ta over verden og gjøre den til et litt bedre sted, i alle fall. Skal vi lykkes med det trenger vi folk som ikke er helt på bærtur (ordspill) og vi har således gleden av å annonsere at Rubus chamaemorus (esperanto for multer, men sånt veit jo smarte folk) fremdeles vil bidra til å holde Harde Mottak på lufta (ordspill).

Tusen takk for støtten!

PS: Takk også til dere 12 som kjøpte Kjell-Berit merch. Vi jobber med nye opplag.

Blogg

Utkikksposten | Uke 29

Mikael KinnestadMikael Kinnestad24/07/2023

Leave a Reply