Skip to main content

Akor Adams

Både Montpellier og Akor Adams har slitt de siste månedene. For Adams sin del så måtte vi helt tilbake til 29. oktober hvor han sist satte ballen i nettet. I runde seks av den franske cupen løsnet det heldigvis for spissen. I 4-0 seieren sto Adams for to av målene i tillegg til en målgivende pasning.

Montpellier har sunket som en stein på tabellen og det ser ut som denne sesongen kommer til å handle om å overleve. Montpellier ligger på 15. plass med bare tre poeng mer enn tabelljumboen.

broken image

Arni Vilhjalmsson

Den islandske spilleren har siden august stått uten klubb. Tiden som arbeidsledig kom til en ende tidlig i januar da den italienske klubben, Novara hentet spilleren.

Novara FC er en klubb som holder til på tredje nivå i det italienske seriesystemet, men det ser ikke veldig lyst ut denne sesongen. Laget ligger på en 17. plass, men med to seiere på rad har de begynt klatringen. Vilhjalmsson har så langt fått fire kamper for klubben.

Anthony Ujah

Den nigerianske spissen har siden slutten av september vært ut med skade. Nå er han heldigvis som smått tilbake. I kampen mot Holstein Kiel i midten av måneden kom han innpå helt på tampen, og siden har han fått korte innhopp i alle kampene som har vært.

Dette comebacket er kjærkomment for Eintracht Braunschweig som bare er to poeng fra direkte nedrykk.

Tobias Salquist

På overgangsvinduet sin siste dag ble overgangen til Tobias Salquist fra Silkeborg til Chicago Fire bekreftet. Etter tre år i den danske klubben har han nå signert en kontrakt som streker seg ut 2025 for det amerikanske laget.

Nicolas Mezquida

Nicolas Mezquida har på ny byttet klubb, noe som gjør dette til hans tredje klubb det siste året. Mannen med bare en kamp for Lillestrøm er nå klar for den kypriotiske klubben, Ethnikos, som ligger på nedre halvdel i den øverste divisjonen.

Mezquida har til gode å starte en kamp for sin nye klubb, men har på fire innhopp levert en scoring og en målgivende.

@MikaelKinnestad

Blogg

Før kampen: Aalesund 19.07.23

Mikael KinnestadMikael Kinnestad18/07/2023
Blogg

Utkikksposten – uke 39

Patrick WeenPatrick Ween01/10/2021

Leave a Reply