Skip to main content

En svært tradisjonsrik Lillestrøm-bedrift

Sponsorpoolen til Harde Mottak vokser stadig, og et av årets tilskudd er taktekkerbedriften Nortekk.

Nortekk er en svært tradisjonsrik Lillestrøm-bedrift som har eksistert i nærmere 40 år. Nortekk har vært en del av LSKs sponsorpool siden 2001, og på toppen av det hele har bedriften, representert ved grunnlegger Tom Jenkins, bidratt med sårt tiltrengte midler til spillerkjøp eller når klubben har hatt økonomiske problemer. Vi i Harde Mottak er stolte av å bli sponset av en av Sportsklubbens aller mest markante støttespillere de siste tiårene.

Tom Jenkins gikk bort i slutten av mai 2021. Det var han som etablerte Nortekk i 1982, da under navnet Nor-Dekk. Han var en sentral skikkelse i LSK-miljøet i mange år, der han blant annet ledet ungdomsavdelinga og satt i klubbens styre. Han mottok LSK-statuetten for sin mangeårige innsats i 2007. Et av podkastens medlemmer kjente godt til Jenkins, og det var en preget Patrick Ween som mottok dødsbudskapet rett før innspilling av episode 57. Hans minneord kan høres fra ca. 02:11:15 i nevnte episode. På Nortekks hjemmesider kan man lese om selskapets grunnlegger.

Nortekk ledes i dag av Bjørn-Fredrik Johanssen, sønnen til Tom Jenkins. Selskapet er en av landets største leverandører av taktekking og takrelaterte løsninger. Lenge besto bedriften av to enheter i form av Nortekk Entreprenør og butikken Nortekk Taksenter, men i de senere årene har de gjort en stor satsing på solenergi gjennom selskapet Nortekk Solar. Går du med en drøm om å produsere din egen strøm gjennom solcellepaneler på taket, kan Nortekk altså hjelpe deg med å realisere denne.

For å lese mer om hva Nortekk kan tilby av ulike takrelaterte tjenester, kan du besøke deres hjemmside.

Ønsker ditt firma et samarbeid med oss i Harde Mottak?

KONTAKT OSS

Blogg

Tre på rad

Anders MathisenAnders Mathisen19/09/2020
Blogg

Kapteinen tar av

Anders MathisenAnders Mathisen25/10/2021

Leave a Reply