Skip to main content

Republic Sportspub og Areal & Bolig bidrar til å åpne kafeen!

Daniel Glasø og Mottaket Media setter igjen på kaffetrakteren og returnerer med en splitter ny sesong av Kanarikafeen!

Det var utrolig stas for en enkel kar fra Rælingen å få være med på å formidle en litt annerledes måte å bli kjent med Romerikes stolthet i fjor. Nå gleder jeg meg til å utvikle og gjøre podkasten enda bedre og møte enda flere profiler i 2023! – Daniel Glasø

Kanarikafeen lar deg bli kjent med menneskene som har eller har hatt viktige roller rundt Lillestrøm Sportsklubb. Daniel spør og graver om det fotballfaglige og arbeidet som gjøres i klubben, men han er like nysgjerrig på personlighetene som til sammen utgjør gjengen på Åråsen.

I årets sesong vil det utgis episoder på onsdager i partallsuker, og kafeens aller første gjester blir Ruben Gabrielsen.

Årets første utgave slippes 22. februar.

https://cdn.embedly.com/widgets/media.html?src=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2F-IYf11DgtTY%3Fwmode%3Dtransparent%26feature%3Doembed&wmode=transparent&display_name=YouTube&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-IYf11DgtTY&image=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2F-IYf11DgtTY%2Fhqdefault.jpg&key=9cb34c0390b4469e854e4dba4580a892&type=text%2Fhtml&schema=youtube

Kanarikafeen muliggjøres takket være støtte fra Mottakets gode venner på Republic Sportspub og Areal & Bolig.

Familiebedriften Areal & Bolig, som er en ivrig støttespiller for LSK og masse annen idrett i vårt lokalmiljø, ble etablert i 1992. Siden den gang har de utviklet og solgt hundrevis av boliger og deltatt i utvalgte boligprosjekt i indre og ytre Viken. Areal & Bolig er en anerkjent og solid boligleverandør.

Republic er en sportspub i hjertet av Lillestrøm som viser alt av fotball og støtter LSK. Lokalet har også en egen lukket del på 100 kvm med matservering, tre storskjermer, egen bar og eget toalett. Her har Harde Mottak og Kanarikafeen tidligere kjørt live-podkast med Aleksander Melgalvis og Gjermund Åsen, men det kan også benyttes til bursdager, bedriftssamlinger, lanseringer og andre arrangementer helt gratis. Vi kan allerede nå avsløre at det planlegges nye live-podkaster her i løpet av 2023!

Æresmedlem Per Mathisen blir en av gjestene som besøker Kanarikafeen i år!

https://cdn.embedly.com/widgets/media.html?src=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FUraCkhNx8Gg%3Fwmode%3Dtransparent%26feature%3Doembed&wmode=transparent&display_name=YouTube&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DUraCkhNx8Gg&image=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FUraCkhNx8Gg%2Fhqdefault.jpg&key=9cb34c0390b4469e854e4dba4580a892&type=text%2Fhtml&schema=youtube

Som et tvilsomt supplement til podkasten, har vi også gått til innkjøp av noe sånn vlog-utstyr. Straks vi finner ut av hvordan det fungerer, vil Kanarikafeen med jevne mellomrom dukke opp på YouTube-kanalen til Harde Mottak og en nystartet TikTok inspirert av norske politikere.

Så her gjelder det altså å henge med framover. Kjøp deg en ny kåk fra Areal & Bolig, stikk innom Republic og lytt til Kanarikafeen. Det har du fortjent. Vi også.

Blogg

Utkikksposten | Uke 30

Mikael KinnestadMikael Kinnestad01/08/2023

Leave a Reply