Skip to main content

Foran 2021-sesongen satte vi oss et hårete mål om å bli en av de tre beste supporterdrevne podkastene om en nyopprykket eliteserieklubb. I ettertid ser vi nok at dette ble i overkant offensivt, spesielt med tanke på at vi litt for ofte tilgriser podkasten vår med Morten Galåsens visuelle reiser.

Så var det da også ett og annet høydepunkt. La oss trekke frem gjesteopptredener fra svært prominente gjester og Patricks avsporing om 1975-sesongen til Os Turnforening. Den tror vi ble en verdifull isbryter for mange av de mottakerne som ved julemiddagen opplevde samtaletørke.

“Os i femogsøtti a?”

Det skal heller ikke stikkes under stol at det var utrolig spennende å flytte podkasten hjem til Lillestrøm. Ved begynnelsen av året begynte vi nemlig å leke med en idé om at vi kanskje kunne bygge vårt eget studio. Enormt pågangsmot trumfet sunn fornuft – og dermed var vi igang. Med god hjelp fra mange av Fuglafamiliens fineste, kunne vi i løpet av mars/april erklære Mottaket for åpnet!

broken image

Vi forsøkte via en hakkete adventskalender på Twitter å takke samtlige, men vi vet at vi glemte flere. Moderator mistet dessuten mye av pågangsmotet da Lehne ble ryktet solgt – da var jula kansellert. Uansett, til alle dere som stadig hjelper til: Tusen takk! Det vanker evig LS-buffé på dere i himmelriket.

For å kunne leie et lokale, håndtere kostnader og generelt gjøre ting noenlunde etter boka, etablerte vi da vårt eget selskap. Det valgte vi å kalle Mottaket Media, og med på laget har vi Espen Ødemark og Øyvind Thoresen. Målet er å bli en av de tre beste supporterdrevne mediebedriftene stiftet i skyggen av en nyopprykket Eliteserie-klubb. Mottaket Media er først og fremst til for gi Harde Mottak gode rammevilkår, men vi ønsker veldig gjerne å ta imot andre som går med podkastdrømmer og idéer, så ta gjerne kontakt.

I første driftsår hadde vi et håp om å gå i null, eller i det minste slippe å utsette egne strømregninger for å dekke selskapets underskudd. Vi har gjort ulike stunts, som å samle og selge bruktbøker om LSK, selge merchandise og ikke minst fri til lokalt næringsliv. Responsen har vært overveldende, og vi er stolte av å melde at vi ved årsskiftet hadde orden i sysakene.

Det betyr også at vi har muligheten til å gi litt tilbake. Mottaket Media må driftes skikkelig, men Harde Mottak eksisterer utelukkende for hedre og kjefte på Sportsklubben. Vi har derfor blitt enige med Forza Fugla om at alle inntektene fra salget av luene i vinter uavkortet skal doneres til LSK Unified.

Nok engang tusen takk til alle støttespillerne våre! Takk til sponsorpoolen, som består av Cloudberries, Nortekk, Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Areal & Bolig – og mest sannsynlig snart (trommevirvel) Tassen Bar og Bistro! Takk til alle dere som lytter, alle som kjøper merchandise og alle som støtter Sportsklubben. Husk medlemskap og sesongkort!

Harde Mottak er tilbake med sesong 4 om et par uker. I mellomtiden anbefaler vi sesong 2 av NRK-serien Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

Godt nyttår!

Bli bedre kjent med Mottaket Media på Twitter og Facebook, eller sjekk hjemmesiden for mer info.

Blogg

Før kampen: Aalesund 19.07.23

Mikael KinnestadMikael Kinnestad18/07/2023
Blogg

Utkikksposten | Uke 31

Mikael KinnestadMikael Kinnestad09/08/2023

Leave a Reply