Skip to main content

For å besørge en bra teknisk kvalitet og gode fasiliteter for podkasten Harde Mottak, har vi fra tidlig av vært heldige som har blitt støttet av det vi kaller sponsorpoolen. En av bidragsyterne som i flere år har sørget for at vi har tak over hodet er taktekkerbedriften Nortekk. Rett før jul stakk vi derfor innom lokalet deres på Skedsmokorset med litt marsipan og et juleønske om fortsatt støtte. Der møtte vi ingen Ebenezer Scrooge og vi fikk akkurat den julegaven vi hadde ønsket oss!

broken image

Nortekk er en svært tradisjonsrik Lillestrøm-bedrift som har eksistert i nærmere 40 år. Nortekk har vært en del av LSKs sponsorpool siden 2001, og på toppen av det hele har bedriften, representert ved grunnlegger Tom Jenkins, bidratt med sårt tiltrengte midler til spillerkjøp eller når klubben har hatt økonomiske problemer. Tom Jenkins, som mottok LSK-statuetten i 2007, gikk dessverre bort i mai 2021, men familieselskapet ledes i dag videre av Bjørn-Fredrik Johanssen, sønnen til Tom Jenkins. Nortekk er en av landets største leverandører av taktekking og takrelaterte løsninger. Lenge besto bedriften av to enheter i form av Nortekk Entreprenør og butikken Nortekk Taksenter, i tillegg er det gjort en satsing på solenergi de senere årene. Går du med en drøm om å produsere din egen strøm gjennom solcellepaneler på taket, kan Nortekk altså hjelpe deg med å realisere denne.

For å lese mer om hva Nortekk kan tilby av ulike takrelaterte tjenester, kan du besøke deres hjemmeside eller sjekke Facebook.

Vi er stolte og takknemlige over at Nortekk fortsetter å støtte Harde Mottak – vi tror nemlig ikke de utelukkende gjør det for å selge flere tak. Og dersom du som leser dette har kjøpt noe fra Nortekk nettopp fordi du har hørt koblingen med Harde Mottak, så ønsker vi desperat å komme i kontakt med deg! 

Da får vi nemlig en herlig julehistorie å fortelle gjengen på Skedsmokorset i desember.

Leave a Reply