Skip to main content

Stadig ingen nye spillere inn for Sportsklubben, selv om norske og internasjonale (!) medier spekulerer i potensielle kandidater til å ikle seg gult og svart kommende sesong. Sves har også erfart at klubben nærmer seg et par mann, så da får vi sette vår lit til det. Imens låner vi inn spillere vi har på utlån når vi spiller treningskamper, og det fungerer helt fint. Og tynn stall eller ei, de første 60 minuttene mot Stabæk var powerplay. Vi får ta med oss det.

Som nevnt i forrige utgave var det åpenbart at Mikkel Rakneberg nærmet seg Kristiansund, og den overgangen er nå bekreftet. Det samme er overgangen til Daniel Alexander Pedersen, som altså forlater Brann for å spille fotball i USL for Orange County. Han bytter også ut klimaet, kan en trygt si, for nå er det ikke lenger regn og surt vær Pedersen skal boltre seg i, nå er det sol på Huntington Beach som gjelder. Det kan sikkert fungere greit det også, uansett hvor flott det er med regn.

Rodez AF heter den nye klubben til Arni Vilhjalmsson, og islendingen har allerede rukket å debutere for sin nye klubb da han kom inn som innbytter i helga som var. 0-0 endte kampen for laget som ligger på 10. plass på nivå 2 i Frankrike, og vår tidligere spiller rakk lite annet enn å pådra seg et gult kort. Rodez sliter fælt med å score mål, vi får se om Vilhjalmsson kan skyte laget til noen seire i tiden som kommer.

En annen som har rukket å debutere er Thomas Lehne Olsen, som endelig er blitt spilleklar for Shabab Al Ahli Club. Debuten gikk riktig så fint for modølen som ble matchvinner mot Emirates søndag ettermiddag. Al Ahli ligger på tredjeplass i Arabian Gulf League, 7 poeng bak serieleder Al Ain etter 14 spilte kamper. Vi nevner også at Bonke Innocent fikk sin debut for Lorient i 2-0 seieren over Lens søndag ettermiddag. 90 minutter ble det for vår gamle kriger sentralt på midten for klubben som kjemper med nebb og klør for å redde plassen i Ligue 1.

broken image

Marko Maric er klar for greske Atromitos Athen. Hovedstadslaget ligger nest sist i den greske superligaen, og har sluppet inn 37 mål på de første 18 kampene inneværende sesong. Her bør det altså være ok muligheter til å få litt spilletid for vår tidligere målvakt, som altså hadde en ganske fæl sesong i MLS for Houston Dynamo i fjor. Forhåpentligvis kan han slå tilbake og vise seg fra en bedre side i tiden som kommer.

Hjem igjen – Mohamed Ofkir vender tilbake til Sandefjord. Kantspilleren kom, som alle vet, til Sarpsborg 08 fra nettopp Sandefjord før 2020-sesongen, men det ble svært beskjedent med spilletid i “Solbyen” i 2021. Kun tre kamper fra start og under 300 minutter totalt må sies å være relativ beskjeden uttelling på en hel sesong. Spennende og nødvendig overgang for Ofkir, man sitter med følelsen av at det er noe uforløst der. Skulle han få det til å stemme igjen så er han en fæl, fæl spiller å møte for enhver back i Eliteserien.

FK Haugesund, som har solgt mer eller mindre alt de har av spillere grunnet store økonomiske problemer, ønsker seg tidligere LSK-junior Nikolas Walstad. Gutten fra Rælingen, som altså spiller i Mjøndalen, er tenkt å erstatte Alexander Stølås, som ble sendt avgårde til Sandnes Ulf tidligere i vinter. Bruntrøyene er visstnok svært lite lystne på å selge Walstad, og FKH har tilsynelatende såpass dårlig råd at det er litt vanskelig å se for seg at de kan by såpass mye at Vegard Hansen allikevel kan la seg friste.

broken image
Blogg

Utkikksposten 2

Patrick WeenPatrick Ween20/01/2022
Podkast

Episode 157: Krabbeklo

Trym HognerTrym Hogner03/06/2024

Leave a Reply