Skip to main content

Henrik Loholt Kristiansen

Lyn er for alvor på vei tilbake mot toppen i norsk fotball. Henrik Loholt Kristiansen har vært sentral for Lyn som gikk på et noe overraskende 2-1 tap hjemme mot Tromsdalen i det første av to oppgjør. Borte gjorde de derimot jobben og med en 2-0 seier var det Lyn som skulle møte Hødd i kamp om spill nest høyeste nivå i 2024. Etter 3-0 i hjemmekampen var borteseieren bare prikken over i`en som sikkert opprykket til OBOS-ligaen.

broken image

Kaan Kairinen

Sparta Praha og Kaan Kairinen tok full pott i desember måned. Tre av tre mulige seiere tok den nåværende serielederen i den hjemlige ligaen. Om ikke det var nok for hovedstadslaget så sikret dem avansement med seier i siste runde av Europa League gruppespillet. Det første hinderet på veien er laget som slo ut Molde fra Champions League kvalifiseringen i fjor- Galatasaray.

Marius Høibråten

Marius Høibråten har vært det nærmeste en med norsk pass har vært et fotball-VM de siste årene, nemlig VM for klubblag. En knepen 1-0 seier mot mexicanske Leon sørget for at neste motstander ble Manchester City. Heldigvis for Høibråten & co var det et Manchester City-lag uten Erling Braut Haaland. Det sto 0-0 lenge, men like før pause var Marius Høibråten uheldig og satt ballen i eget nett. Stilingen ble til slutt 3-0, dermed ble det bronsefinale for det japanske-laget. Der møtte de Al Ahly fra Egypt. Også de var noen hakk bedre enn Urawa Red Diamonds som gikk på et 4-2 tap og dermed ble det den sure fjerdeplassen.

Tarik Elyounoussi

En som er ferdig i Japan er Tarik Elyounoussi. Etter 103 kamper, fem mål og fem målgivende er Elyounoussi sin tid i Shonan Bellmare over. Det er enda ikke sikkert hva som blir hans neste klubb, men det er nok ikke utenkelig at det blir nyopprykkede Fredrikstad.

Raphael Ayagwa

En som allerede har byttet klubb er midtbanespilleren Raphael Ayagwa. Etter et år i den egyptiske klubben Aswan SC har turen nå gått videre til Libya og klubben Al-Hilal Benghazi. Ayagwa har allerede rukket å spille to kamper for sin nye arbeidsgiver, dessverre har begge disse endt med tap.

Frederik Holst

Frederik Holst har rukket og vært innom flere klubber etter tiden i Lillestrøm. Den siste klubben til Holst var den romanske klubben UTA Arad. Der ble det bare et halvt år og tre kamper for den allsidige danske fotballspilleren.

@MikaelKinnestad

Blogg

Utkikksposten | Sesongoppsummering

Mikael KinnestadMikael Kinnestad21/06/2023

Leave a Reply