Skip to main content

Så var vi ved veis ende for året, og siden det har vært fryktelig tamt levert den siste tiden hva denne spalten gjelder, så tenkte jeg å avslutte med en runde med litt statistikk, og presenterer her alle detaljer for spillere med bakgrunn eller nåtid i LSK som har vært på benken eller spilt for lagene på de to øverste nivåene i 2021. Det er noen spillere her som ikke nødvendigvis har seriekamper for LSK, men her har jeg vært rund i kanten og tar dem med for det.

Jeg har som sagt kun inkludert spillere fra de to øverste nivåene, men gudene skal vite at jeg har fulgt godt med i divisjonene under også. Problemet er bare det at å finne fullstendig statistikk for nivå tre og fire er tett på umulig. Trøsta for dem får være at de aller fleste spillerne som en eller annen gang har akslet vår vakre uniform på et eller annet tidspunkt blitt nevnt i denne spalten i løpet av året.

Vel, nok om det – her kommer statistikken for 2021. Og gidder du lese mer etter det, så skal du få et par overgangsnyheter fra utlandet på kjøpet!

broken image

OK, litt å ta tak i der, men jeg lovte litt overgangsnyheter også. Matvei Igonen er nemlig klar for Podbeskidzie Bielsko-Biala fra 1. januar. Den polske klubben hører til på nivå 2, men kjemper i toppen og kan kanskje lukte på opprykk inneværende sesong. Kanskje et noe overraskende klubbvalg fra vår gamle målvakt, å gå fra gruppespill i Europa til nivå 2 i Polen var kanskje ikke den mest åpenbare veien videre.

Det blir neppe ukentlige utgaver fremover, ikke at det har vært det på en stund heller, men jeg skal følge med – det er tross alt et overgangsvindu i Europa som åpner om et par uker, og det er ikke utenkelig at noen av våre forhenværende spillere kan være på vei til en ny destinasjon. Det får du selvsagt vite om her, skulle du ikke få det med deg selv.

God jul og et godt nyttår ønskes dere – Heia Sportsklubben!

Visste du at: Olivier Occéan spiller for Urædd? Porsgrunnsklubben rykka opp til 3. divisjon etter å ha vunnet samtlige 11 seriekamper (målforskjell 47-10) og begge kvalifiseringskampene mot Vestfossen. Occéan skal ha scora 11 mål i år, har med seg relativt meritterte Fredrik Nordkvelle på laget, og er til alt overmål også assistenttrener. Ikke verst, det.

broken image

Leave a Reply