Skip to main content

Hødd har fått en veldig god start på sesongen, det nyopprykkede laget er etter tre kamper ubeseiret og ligger på en 5. plass. I helgas kamp hjemme mot Åsane var en gammel kjenning i Torbjørn Kallevåg nest sist på ballen for Hødds eneste mål i uavgjort kampen.

 

I OBOS finner jo også en som nettopp har ankommet sin nye klubb. Henrik Skogvold som nylig ble lånt ut til Start startet helgas kamp borte mot Bryne. Spissen brukte ikke lang tid på å markere seg for sørlandsklubben. Etter kun 12 minutter satt han inn den første av forhåpentligvis mange scoringer for Start denne sesongen. Han var ikke ferdig der, etter 65 minutter leverer han en veldig god assist til spisskollega Sanyang. Kampen ender til slutt 2-2, men veldig positiv start for den unge spissen.

Litt lengere nede i divisjonssystemet var det duket for toppkamp når Aurskog-Høland tok imot Løvenstad. Pål Andre Helland ikke med for Løvenstad, men Jørgen Kolstad med for Aurskog-Høland. Sistnevnte blir avgjørende når han setter inn 2-2 scoringen som også blir kampens siste.

Vi tar turen utenlands og vi starter i Tyrkia hvor Samsunspor fortsetter kampen om opprykk. De gjorde jobben også denne helga, med Moryke Fofana i spissen. I 4-1 seieren fikk han målgivende på 2-0 scoringen og setter selv inn 4-0. Samsunspor leder nå ligaen med 6 poeng ned til andreplassen som også gir direkte opprykk, og 11 ned til tredjeplassen som gir kvalik.

Fred Friday scoret i helga sin første scoring etter overgangen til Beitar Jerusalem. Han scoret kampens første mål i kampen som til slutt endte med 2-1 seier. Beitar Jerusalem topper nå nedrykks kvalifiserings tabellen.

Anthony Ujah fortsetter sin målpoengfangst samtidig som Eintracht Braunschweig har hatt mange gode resultater i det siste. Denne helga ble det dessverre tap for laget, men Ujah scoret lagets ensete i 2-1 tapet. Ujah har nå fire målpoeng på de fem siste kampene og det blir viktig for Eintracht Braunschweig at han fortsetter og levere om de skal holde seg over streken ved sesongslutt.

I Bosnia er Marko Maric og Zrinjski Mostar klare for finale i cupen etter at de tok seg veldig greit videre med 5-0 sammenlagt i semifinalen. Maric spilte den første av de to kampene, men var ikke med i troppen i forrige ukes returoppgjør. Tilbake var han i helgas seriekamp, han fortsetter den gode rekka med å ikke slippe inn og Zrinjski Mostar vant til slutt kampen 1-0.

Vi avslutter i Island hvor Tryggvi Hrafn Haraldsson og Valur tok nok en trepoenger. Haraldsson måtte starte kampen på benken og det så ikke bra ut da Valur havnet under midtveis i førsteomgang. Valur svarte med 1-1 scoringen like før pause. I andreomgang var det duket for Haraldsson, som kom inn i det 63. minutt. Bare 10 minutter senere satt han inn 2-1 og bare noen minutter senere kom dagens andre for Haraldsson. Kampen ender 3-1 takket være et godt innhopp av Tryggvi.

@MikaelKinnestad

Blogg

Tromsø 06.08.23

Mikael KinnestadMikael Kinnestad06/08/2023
Blogg

Utkikksposten – 1/2022

Patrick WeenPatrick Ween11/01/2022

Leave a Reply