Skip to main content

Hvis du er sliten i pekefingeren etter å ha refresha Twitter og RB den siste uka for å se om vi omsider skal få signert Vetle Skjærvik fra HamKam. Så kan du ta nå ta en liten pause og lese om hvordan et par tidligere spillere har gjort det den foregående uka.

For de av dere som husker hvem som fikk sin eneste kamp for fugla 11. september 2011 borte mot Haugesund, så lurer dere sikkert hvordan det går med han i dag. Jo det skal jeg fortelle dere, Nicolas Mezquida holder til i Hellas og klubben NFC Volos. Han var forrige onsdag med på å bli slått ut av cupen etter et sammenlagt tap på 5-0 mot Panathinaikos. Mannen som kun fikk 10 minutter pluss tillegg i sin LSK karriere spilte hele kampen, men det holdt dessverre ikke til avansement.

Det er noe med å bli slått ut av cuper og gamle LSK spillere, for det gikk heller ikke veien for Bassel Jradi og Apollon Limassol. De måtte helt ut i straffesparkkonkurranse for å avgjøre at det var AEL Limassol som skulle avansere videre i cupen. Jradi måtte starte på benk under søndagens seriekamp, men kom inn etter 69. minutter og i det 89. satte han inn kampens tredje og siste scoring for Apollon Limassol som vant komfortabelt 3-0

Bonke Innocent var tilbake fra suspensjon og starta kampen mot Monaco onsdag forrige uke. Det så lenge ut til å bli 3 poeng for Lorient, men tre minutter på overtid satt Monaco inn utligningsmålet som fastslo resultatet til 2-2. Bonke startet på benken, men kom innpå i lørdagens 3-1 tap mot Marseille. Lorient har halvveis i sesongen levert meget bra og ligger per dags dato på en 7. plass, bare fem poeng unna Conference League kvalifisering. Ikke dårlig for et lag som kom på en 16. plass i fjord og som er bare fire poeng bak forrige sesongs poengfangst.

broken image

Praha. Ikke like spennende og vakker som Lillestrøm, men like fullt Ogbu og Kairinens nye hjemby. Foto: Otavio Piske

To som så vidt har rukket å pakke ut av kofferten etter avskjeden med Lillestrøm er Kaan Kairinen og Igoh Ogbu, førstnevnte var torsdag involvert i sin første Sparta Praha kamp i treningskampen mot Stuttgart. Han fikk andreomgangen til å vise seg fram, og lokal presse var fornøyd med det de fikk se av den finske landslagsspilleren. Ogbu fikk også sin første treningskamp denne fredagen. Vi skal komme litt mere tilbake til hvordan disse to gjør det når den tsjekkiske serien begynner igjen senere denne måneden.

Moryke Fofana var tilbake i startoppstillingen etter to korte innhopp i de foregående liga kampene grunnet et lengre skadeopphold. Han rakk å notere seg på scoringslista før han ble byttet ut etter 70 minutter. Kampen endte 2-1 til Samsunspor som ligger per nå på en andre plass på nivå to i Tyrkia som er den siste sikre opprykksplassen.

Raphael Ayagwa var ikke involvert i forrige ukes kamp for Aswan, grunnen er litt usikker og etter mye egyptisk til norsk oversettelse har jeg ikke lyktes i å finne det ut. Men fredag var han tilbake fra start, i kampen som endte 1-1. Skal vi tro diverse nettsider der ute så spilte han også en meget god kamp.

@MikaelKinnestad

Leave a Reply