Skip to main content

Den historiske semifinalen for U19 landslaget endte opp med å bli et braktap. Portugal ble for sterke og de ga seg ikke før det sto 5-0 på tavla. Henrik Skogvold ble sittende på benken under hele kampen og fikk ikke muligheten til å være med å påvirke resultatet. Dylan Murugesapillai avsluttet kampen etter han kom inn i det 86. minutt.

Arni Vilhjalmsson har slitt med spilletid den siste tide, men i forrige ukes Champions League kvalifiserings kamp fikk han igjen mulighet. Zalgiris startet dobbeltoppgjørende mot Struga fra Nord Makedonia med hjemmekamp. Vilhjalmsson startet kampen på benken, men kom inn til pause. Zalgiris var relativt store favoritter i forkant av kampen, og på tross av et statistisk overtak endte kampen 0-0. Retur oppgjøret spilles tirsdag 18. juli.

Raphael Ayagwa og hans Aswan SC fikk en meget tung avslutning på årets sesong. Forrige helgs 2-4 tap i siste serierunde var spikeren i kista for Aswan som endte på nedrykk. Ayagwa ender sesongen med 26 kamper, ingen målpoeng, men hele syv gule kort.

Det har i likhet med forrige uke skjedd en del på overgangsfronten. Joonas Tamm som endte forrige sesong i FCSB med andreplass i sluttspillet, har tatt turen til Bulgaria. Botev Plovdiv er den nye arbeidsgiveren til den estiske midtstopperen. Klubben endte på nedre halvdel på øverste nivå foregående sesong, og starten sesongen med en uavgjort, uten Tamm i tropp.

En annen som har tatt turen til solfylte Bulgaria er Matvei Igonen. Keeperen forlater Polen og Podbeskidzie til fordel for Bulgarske Hebar. Igonen som var fast keeper for Podbeskidzie satt på benken i første serierunde for laget som så vidt unngikk nedrykk forrige sesong.

Thomas Piermayr rykket i likhet med Ayagwa ned forrige sesong. Piermayr og Wiener Neustadt avsluttet sesongen med 16 poeng opp til trygg grunn og måtte med det ta turen ned til fjerde nivå. Der skal Piermayr spille den kommende sesongen, men ikke for Wiener Neustadt. Midtbanespilleren har gått til klubben Bad Sauerbrunn, som endte forrige sesong midt på tabellen, og har tilbrakt de siste syv sesongen på fjerde nivå.

Dette skjedde riktig nok for en liten tid tilbake, men Sheriff Sinyan har forlatt Molde til fordel for Slavia Praha. Han forlater Molde gratis etter kontrakten hans gikk ut tidligere i sommer. Han har signert en et års kontrakt, med opsjon på to år til. Han blir med det lagkamerat med Igoh Ogbu.

@MikaelKinnestad

Blogg

Før kampen: Tromsø

Mikael KinnestadMikael Kinnestad02/06/2024

Leave a Reply