Skip to main content

Fredrikstad topper tabellen før denne ukas runde i OBOS-ligaen. Dessverre for det opprykks jagende laget må de spille resten av sesongen uten Simen Rafn. Det er en skade i fremre korsbånd som må opereres, dermed betyr det at sesongen er over og opptrening fram mot neste sesong. Vi ønsker Simen Rafn en rask og vellykket opptrening og at gleder oss til å se han tilbake på banen!

Valur og Tryggvi Hrafn Haraldsson har levert en veldig god sesong så langt. Valur ligger på en andreplass, mens Haraldsson er ligaens toppscorer. Forrige ukes kamp mot femteplasserte KR Reykjavik ble en grei affære for Valur som endte opp med å vinne 4-0.Haraldsson gjorde som han har gjort så mange ganger før i år når han satt inn 2-0 scoringen like før pause.

Thomas Malec er for de som så han spille for LSK ikke den spissen som scorer flest mål. Vi må faktisk helt tilbake til nesten et år for å finne forrige gang spissen sist scoret. Det var før forrige uke hvor han virkelig skjønte hvor målet sto. Ukens første kamp mot Sparta Praha B scoret han to(!) mål. Om ikke det var nok så scoret han også i ukas andre kamp mot sin tidligere klubb Sigma Olomouc sitt B-lag.

Returoppgjøret mellom AGF Aarhus og Club Brugge endte 1-0 favør AGF. Dessverre holdt ikke det til avansement for trener Uwe Rösler og Magnus Knudsen – som startet kampen. Bedre gikk det i ligakampen mot nyopprykkede Hvidovre. Knudsen startet kampen på benk, men kom inn etter 60 spilte minutter. I det 75 minutt utnyttet Knudsen personlige feil bakerst hos Hvidovre og satt inn 2-0 scoringen, som også ble sluttresultatet.

Etter tap i første serierunde for Antony Ujah og Eintracht Braunschweig skulle de forrige helg prøve å ta årets første trepoenger. Det startet dårlig mot Magdeburg når det sto 0-2 til pause. På overtid av andreomgang satt Ujah inn 2-1 scoringen, men det var for lite for sent og det endte med nok et tap.

Kristoffer Tokstad som har vært ute med skade helt siden april, spilte forrige uke sin første kamp siden skaden. Han kom inn mot Hødd etter 63 spilte minutter og bare syv minutter senere fikk han målgivende på 2-0 scoringen. Kampen endte til slutt med 3-0 seier for Mjøndalen.

@MikaelKinnestad

Leave a Reply