Skip to main content

Lillestrøm har spilt årets første treningskamp og er per dags dato ubeseiret i 2023, så får vi satse på at det holder seg så lenge så mulig. Må også beklage at det blir mye av de samme spillerne disse ukene, men er ikke så fryktelig mange ligaer som spiller. Heldigvis er det flere som har startet opp eller som starter opp igjen snart. Så da skal dere få slippe å lese om Ayagwa og Mezquida hver uke.

Joonas Tamm var involvert i litt av et drama denne helga, etter å ha ledet 2-1 til fulltid raknet det fullstendig for FCSB. Etter utvisningen av stoppermakkeren til Tamm, Tchakonte kom i det 90. minutt tok det fem minutter før utligningsmålet, og kun et minutt senere var ballen igjen i nettet og nåværende serieleder Farul Constanta hadde snudd kampen og vant 3-2.

Kaan Kairinen og Igoh Ogbu må vente med å få sine første seriekamper for henholdsvis Sparta Praha og Slavia Praha. Den tsjekkiske ligaen som etter en vinterpause, var tilbake denne helga. Våre tidligere spillere måtte nøye seg med å være tilskuere fra benken denne helga.

Det ble heller ingen startplass på Bonke Innocent denne helga, men kom inn til pause i 2-1 seieren over Rennes. Med det er det bare to poeng opp for Lorient til Rennes som ligger på Conference League kvalifisering.

broken image

Alex Dyer i aksjon for Wealdstone. Foto: www.wealdstone-fc.com/

Alex Dyer har ikke vært i aksjon siden 7. januar, det ble en litt lengre pause grunnet for dårlige dreneringsforhold og frosne baner nedover i divisjonssystemet. Forrige søndag var Wealdstone tilbake, men ikke med det resultatet de hadde ønsket. 2-1 tap ble resultatet mot bunnlaget Gateshead. Skuffende for laget som kun hadde tapt en av de siste ni ligakampene og bare var to poeng unna play-off plass. Dyer spilte hele kampen og fikk med seg et gult kort.

Martin Falkeborn var for første gang i helga med på å ikke tape for sitt nye lag Europa Point. I kampen mot FC Collage 1975 ble stillingen 1-1 og Falkeborn fikk sin andre 90 minutter på rad i serien. Liker også å se at han på har fått to gule kort på likt antall kamper.

Det er jo ikke bare Lillestrøm som har startet opp med treningskamper, så vi tar med oss et par som var i aksjon forrige uke. Simen Rafn startet treningskampen for Fredrikstad borte mot Häcken som endte med 2-1 tap. Lillestrøms neste treningskamp er mot Fredrik Krogstad og Stabæk, den tidligere LSK spilleren scoret i Stabæks treningskamp mot Kjelsås forrige uke. Aleksander Melgalvis startet og var med på det ikke så heldige 5-0 tapet mot KFUM.

@MikaelKinnestad

Blogg

Før kampen: Odd

Mikael KinnestadMikael Kinnestad25/05/2024
Blogg

Utkikksposten – uke 40

Patrick WeenPatrick Ween06/10/2020

Leave a Reply