Skip to main content

Treningskampene ruller og går og vi har 15-åringer som løper rundt og blir matchavgjørende. Ikke nok med det så er det i skrivende stund under en måned til cupkampen mot Sogndal.

Debuten kom endelig denne helgen for Igoh Ogbu. Han startet helgens kamp for Slavia Praha mot Zbrojovka Brno. Det ble en vellykket debut for midtstopperen som vant kampen 2-0, holdt nullen og samtidig som han fikk samtlige 90 minutter.

I samme by fortsetter Kaan Kairinen og Sparta Praha å imponere. Hele 6-2 ble stillingen mot Bohemians som ligger på en 5. plass, så var ikke et dårlig lag Sparta Praha slo. Kairinen fortsatte målpoengfangsten og fikk målgivende på 4-1 målet. Også Kairinen spilte hele kampen.

Debut ble det også for Fred Friday denne helga, det ble dog ikke så mange minutter på spissen med et kort innhopp på slutten av 2-1 seieren. Med denne seieren klatrer Beitar Jerusalem opp til 4. plass på tabellen, men med fire kamper igjen og 15 poeng opp til 3. plassen blir det vanskelig å klatre noe mere på tabellen i år.

Holmbert Fridjonsson fikk sin første kamp for Holstein Kiel etter endt låneopphold i Lillestrøm. Fridjonsson startet kampen og fikk med seg en målgivende før han ble byttet ut til pause. Holstein Kiel tapte forøvrig kampen 3-2 mot Magdeburg. Litt etter halvspilt sesong ligger Holstein Kiel på en 8. plass i 2. Bundesliga.

Lørdag var Alex Dyer og hans Wealdstone på besøk hos fotballverdens nye kjæledegge, Wrexham. Wrexham ble for sterke for Wealdstone som til slutt vant 3-1. Dyer fikk spille hele kampen, men hjalp lite for laget som ligger på 11. plass, men fortsatt bare to poeng opp til kvalikplassene.

Alex Craninx har funnet seg nytt hjem og fått spilt sin første kamp for CF Fuenlabadra som spiller på tredje nivå i Spania. Første kampen ble ikke noe kjempe suksess for keeperen som måtte plukke tre baller ut av nettet i debuten som endte med 3-0 tap.

Matvei Igonen og Podbeskidzie var forrige uke tilbake etter en vinterpause. Buret ble holdt rent av den estiske keeperen i 0-0 kampen mot Odra Opole. Podbeskidzie ligger etter halvspilt sesong på 9. plass, sju poeng opp til direkte opprykk og bare to poeng opp til opprykks kvalifisering.

Litt overgangsnyheter helt på tampen, Arnor Smarason har gått fra Valur til Akranes. Debuten fikk han forrige uke i 4-3 seieren mot Vestri, og neste kamp for Smarason og Akranes er mot nettopp Valur.

@MikaelKinnestad

Podkast

Eskil Edh

Daniel GlasøDaniel Glasø21/07/2023
Podkast

Tom Pettersson a?

Daniel GlasøDaniel Glasø24/06/2022

Leave a Reply