Skip to main content

I denne bonusepisoden av Kanarikafeen er Daniel heldig nok til å ha en samtale med ingen ringere enn fotballpresident Lise Klavenes!

Uredde Lise Klaveness har blitt et av Norges mest ettertraktede intervjuobjekter og har allerede oppnådd en imponerende rekke meritter gjennom sin karriere i fotballverdenen – både som spiller, ekspertkommentator administrator og leder.

I 2022 ble hun valgt som ny president i Norges Fotballforbund og ble dermed øverste ansvarlige for å lede og utvikle norsk fotball. Gjennom sin presidentperiode så langt har hun jobbet hardt for å fremme likestilling, mangfold og bærekraft i fotballen. Klaveness’ engasjement og evnen til å inspirere har gjort henne til en rollemodell for unge jenter og kvinner over hele verden. Hun har brukt sin stemme til å fremme viktigheten av at fotballen skal være et inkluderende miljø for alle, uansett kjønn, bakgrunn eller evner.

Og til tross for at Lise er bergenser og kanskje har forkjærlighet for de røde i Cupfinalen, deler hun sine tanker om hvordan hun har latt seg imponere av hvordan LSK har arbeidet og utviklet seg som klubb.

(Intervjuet ble spilt inn på Åråsen før seriekampen mot Bodø/Glimt)

Podkasten produseres av Mottaket Media og inneholder annonsering.

Kanarikafeen: Bonus: Lise Klaveness on Apple Podcasts

Bonus: Lise Klaveness – Kanarikafeen | Podcast on Spotify

Kanarikafeen – Bonus: Lise Klaveness (google.com)

Podkast

Episode 58: For LSK

Trym HognerTrym Hogner06/06/2021

Leave a Reply